Osaamosta saat kaiken tarvitsemasi tuen osaavan työvoiman löytymiseen.


Kartoitamme sopivia hakijoita toiveidesi mukaan, markkinoimme avoimia paikkoja, autamme työpaikkailmoitusten kirjoittamisessa ja avustamme mm. palkkatuen hakemisessa. Tarjoamme myös tietoa erilaisista työn hankkimisen muodoista, kuten henkilöstövuokrauksesta ja kevytyrittäjyydestä.


Järjestämme maksuttomia rekrytapahtumia ja tarvittaessa mietimme räätälöityjä koulutusratkaisuja rekrytoinnin tueksi. Saat kauttamme myös tietoa yrityksen kehittämiseen liittyvistä palveluista.

Osaamolla sinua palvelevat TE-palveluiden, Rovaniemen kaupungin, Lapin yliopiston, Lapin AMK:n ja Lapin koulutuskeskus REDU:n työntekijät.

Siis koko laaja verkosto käytössäsi, yhdessä paikassa!

Työnantajan avuksi

Työnantajana löydät Osaamosta yksilöllistä apua osaavan työvoiman rekrytointiin.

Tutustu palveluihimme

Rekrypäivä Osaamolla yrityksellesi

Osaamo on kaupungin työllisyyspalveluiden hanke, jossa työnhakija-asiakkaiden palvelun lisäksi autamme moninaisesti myös rovaniemen työnantajia osaavan työvoiman saatavuuden varmistamiseksi.

Yksi suosituimmista palveluistamme yrityksille ovat yhteistyössä järjestettävät rekrypäivät. Järjestämme nytkin kevään aikana viikottain räätälöityjä rekrytapahtumia työnantajille, joko Osaamon tiloissa tai rekryvierailuna yrityksen luona.

Rekrypäivän järjestäminen on tehty helpoksi ja työnantajille yksinkertaiseksi, jolloin me Osaamolla hoidamme käytännön järjestelyt sovitun mukaan ja työnantajalle jää vain yrityksen esittely ja hakijoiden haastattelu.

 

Lyhyt kuvaus rekrypäivän järjestämisestä:

1. Järjestämme Osaamolta haastatteluhuoneen sovitulle aikavälille, yleensä parituntia riittää. Tarvitsemme työnantajalta tiedon siitä onko heillä tarpeen tullen mahdollisuutta kahteen haastattelijaan. Tämän lisäksi tarvitsemme tiedon siitä, onko toivottu haastatteluaika 20 vai 30 min pituinen? Näin tapahtumaan mahtuu 4–6 haastateltavaa.

2. Osaamolla aikataulutamme haastattelut ja toimitamme tiedot haastatteluun ilmoittautuneiden määrästä päivää ennen tapahtumaa, sekä kutsumme haastateltavat paikalle sovittuun kellonaikaan.

3. Jotta voimme markkinoida tapahtumaa työnhakijoille niin toivomme saavamme markkinointimateriaalia yrityksestä. Tämä voi olla kuvia, videoita ja vähintään yrityksen logo.

4. Tarvitsemme tiedot haettavana olevista työpaikoista. Myös vaatimuksia, edellytyksiä ja muita tarpeellisia tietoja voi laittaa paikkojen lisäksi, näin voimme esim. kartoittaa sopivia hakijoita/kutsuttavia niiden perusteella.

5. Kun olemme saaneet työnantajalta tarvittavat tiedot, teemme tapahtumasta mainokset ja kutsut haastateltaville. Nostamme tapahtumaa esille mm. somessa. Toimitamme some-materiaalin myös työnantajalle, niin halutessaan hekin voivat jakaa tietoa tapahtumasta myös omilla kanavillaan.

6. Tapahtumaan työnantaja voi ottaa halutessaan mukaan yrityksen jaettavaa materiaalia yms. Ja voitte halutessanne jättää niitä meille Osaamolle myös.

 

Aikaa tapahtuman järjestämiseen ja markkinointiin menee nopeimmillaan parisen viikkoa.

 

Seuraavassa palaute yhdeltä viimeisimmistä rekrypäivään osallistuneilta työnantajalta:

"Mielestäni se oli yllättävän hyvä, 8 haastattelua, joista ainakin 4-5 saan heti esiteltyä eteenpäin. Muutamat ulkoaluetöitä etsivät menevät vielä asiakkaille kevään aikana eteenpäin. Mielestäni kaikki jutuilla kävijät olivat aidosti kiinnostuneet tarjoamistamme työmahdollisuuksistamme. Kiitos teille tapahtuman järjestämisestä ja koordinoinnista, kaikki sujui mainiosti, kiitos siitä teille 😊"

 

Osaamon kalenteri täyttyy nopeasti näistä yrityksille täysin maksuttomista rekryistä. Seuraavat sovitut rekrypäivät Osaamolla ovat 21.4. Napapiirin Kuljetus Oy ja 24.4. Lapin Leipomo. Vapaita aikoja löytyy touko- ja kesäkuussa ja voit tiedustella niitä Osaamon työllisyyskoordinaattorilta, Olli-Matti Huotarilta (olli-matti.huotari@rovaniemi.fi)

Me autamme yrittäjiä rekrytoinnissa
-
-