Kylien kehittämissäätiö luo elinvoimaa kylille  

 

Kylien kehittämissäätiön tarkoituksena on vahvistaa Rovaniemen kylien elinkelpoisuutta sekä eidstää niiden asukkaiden hyvinvointia. Säätiömme tukee ja avustaa hankkeita ja toimintoja lisätäkseen kylien vetovoimaisuutta ja  edistääkseen niiden kulttuuri-, virkistys- ja elinkeinotoimintaa. Tavoitteemme on ylläpitää kylillä sellaisia elinolosuhteita, että ihmiset haluavat jatkaa niissä asumista ja elinkeinojen harjoittamista.

Edistämme myös tutkimustoimintaa eri alueiden ja kylien toimintojen kehittämissuuntien selvittämiseksi. Säätiömme varoja ei käytetä kunnan lakisääteisten toimintojen rahoittamiseen.

Tutustu palveluihin
Kylien kehittämissäätiö
Lue lisää
Maaseutualueen yrityksille

Rovaniemen kylien kehittämissäätiö myöntää maaseutualueella toimiville yrityksille 2 500 euron yrityssetelin, jonka suuruus on 40 % toteutuneista kustannuksista. Arvonlisäverottomat kustannukset voivat koostua useammasta eri tukikelpoisesta erästä, joiden yhteismäärä on enintään 6 250 euroa. Tuki myönnetään esim. pieninvestointeihin, markkinointitoimenpiteisiin ja asiantuntijakustannuksiin.

 

Lisätietoja, hakulomake ja ohjeet: 

https://www.rovaniemi.fi/fi/Palvelut/Kylat-ja-kaupunginosat/Rovaniemen-kylien-kehittamissaatio/Yritysseteli
Ota yhteyttä
Välikangas Heli
Alueellisten palvelujen johtaja
phone0163226035
phone0400696834
Koskikatu 27 B-hissi 2. kerros

Kylien kehittämissäätiö

Tukee ja avustaa hankkeita ja toimintoja

* lisäävät kylien vetovoimaisuutta
* edistävät kulttuuri-, virkistys- ja elinkeinotoimintaa
* ylläpidetään kylillä sellaiset elinolosuhteet, että ihmiset haluavat niissä jatkaa asumista ja elinkeinojen harjoittamista
* edistää tutkimustoimintaa eri alueiden ja kylien toimintojen kehittämissuuntien selvittämiseksi
* säätiön varoja ei käytetä kunnan lakisääteisten toimintojen rahoittamiseen.

Ota yhteyttä

Business Rovaniemi

Yrityskehittäjämme palvelevat kaupungin ydinkeskustassa.

Ainonkatu 1, 96200 ROVANIEMI

Aukioloajat

Ma - Ti: 08:00 - 16:00
Ke - To: 08:00 - 16:00
Pe: 08:00 - 16:00

Kaikki tiedot
Aiheeseen liittyvät uutiset
 • 18.9.2020

  Rovaniemen kaupunki on koonnut kaikki yrityksille suunnatut palvelut yhteiselle verkkosivustolle - Yrittäjät ennennäkemättömän tiiviisti mukana kehitystyössä

  Rovaniemen kaupunki ja Business Rovaniemi ovat kuunnelleet yrittäjiä ja tehneet elinvoimapalveluihin liittyviä uudistuksia ennennäkemättömän tiiviissä yhteistyössä paikallisten yrittäjäjärjestöjen kanssa. Organisaatiouudistuksen jatkoksi kaupunki on nyt toteuttanut elinkeinoelämälle suunnatun verkkopalvelu-uudistuksen, joka konkretisoi yhden luukun palveluperiaatteen. Valtakunnallisestikin edistyksellinen, kaikki elinvoimapalvelut kattava kunnallinen verkkosivusto on avattu tällä viikolla.
 • 17.9.2020

  Rovaniemen kaupunki ja Arctic Design Week tarjoaa rovaniemeläisille uuden Aalto-elokuvan Bio Rexissä

  Rovaniemi tarjoaa kaupunkilaisille uuden Aalto-elokuvan tilausnäytännön elokuvateatteri Bio Rexissä maanantaina 28. syyskuuta kello 18. Paikalla on elokuvan rovaniemeläislähtöinen ohjaaja Virpi Suutari, joka on kaupunginjohtaja Ulla-Kirsikka Vainion haastateltavana näytännön jälkeen. Rajoitettu määrä pääsylippuja on noudettavissa nopeusjärjestyksessä kauppakeskus Rinteenkulman Osviitasta torstaihin 24.9. mennessä.
 • 12.9.2020

  Aktivoivaa elinvoimarahoitusta yrityksille

  Rovaniemen kaupungin kesäkuussa käynnistämän, uuden aktivoivan rahoituspalvelun toinen hakukierros käynnistyy tiistaina 1.9.2020 Business Rovaniemen toimesta. Rovaniemen Yrityspalveluseteli on yrityksille tarjottavaa lisäpalvelua, joka on tarkoitettu kehittämistoimien toteuttamiseen. Jatkossakin maksuttomiin kaupungin yrityspalveluihin kuuluu yritysneuvonta yrityksen koko elinkaaren aikana yrityksen perustamisesta yritystoiminnan lopettamiseen.
 • 9.9.2020

  Partnersopimus U-Arcticin kanssa

  Arctic Design Weekin Advisory Board päätti keskiviikkona 19.08.2020 pidetyssä kokouksessaan allekirjoittaa kumppanuussopimuksen globaalin UArctic-verkoston kanssa. Lisäksi päätettiin syventää yhteistyö eurooppalaisten muotoiluviikkojen kanssa. Tulevan muotoiluviikon päätavoite on lisätä kansainvälisiä sisältöjä ja vahvistaa globaalia verkottumista. Maailman pohjoisin muotoiluviikko, uudistunut Arctic Design Week järjestetään 13. kerran viikolla 12., 22.-28.03.2021.
 • 9.9.2020

  Rovaniemen toiseksi suurin kauppa Minimani on avattu

  Minimani on avannut suurmyymälänsä Rovaniemen Lampelassa. Minimani toi kaupunkiin uuden ajan hypermarketin, joka on monella tapaa ensimmäinen laatuaan koko Lapissa.
Lisää uutisia