Ajankohtaiset uutiset

Ilmoittaudu mukaan kaikille avoimeen matkailun ideakahvilaan

Julkaistu 3.5.2024 12:00

1.png

Matkailun ideakahvilat ovat avoin tilaisuus, jossa pureudutaan rakentavasti Rovaniemen matkailun nykytilaan ja ennen kaikkea toivottuun tulevaisuuteen.

Kussakin kahvilassa kokoonnutaan laajasti tunnistettujen matkailun teemojen ja näihin liittyvien ilmiöiden äärelle tuomaan erilaiset näkemykset yhteen sekä ideoimaan yhdessä uusia suuntia.

Kahvilat ovat avoimia kaikille alan yrityksistä alueen asukkaisiin. Lisäksi kuhunkin tilaisuuteen kutsutaan keskeiset kaupungin ja mahdollisten muiden vastuutahojen edustajat. Tilaisuuksien järjestäjänä toimii Business Rovaniemi yhteistyössä rovaniemeläisen muotoilutoimisto Arctic Factoryn kanssa.

Osallistumalla sinulla on mahdollisuus vaikuttaa matkailukaupungin kehitykseen, verkostoitua matkailun toimijoiden kanssa ja rakentaa yhdessä vetovoimaisempaa ja kaikille osapuolille parempaa matkailukaupunkia. 

Ensimmäisen ideakahvilan teema on avoin "Matkailun monet kasvot". Tarkoitus on kohdata ja keskustella mahdollisimman moniäänisesti esiin nousseista, sekä mahdollisesti vielä pimentoon jääneistä matkailuun kytkeytyvistä haasteista ja mahdollisuuksista. 

Tavoitteena on ymmärtää haasteita paremmin eri näkökulmista ja keksiä ja ideioida myös uusia ratkaisuja. Seuraavissa ideakahviloissa on tarkoitus pureutua ensimmäisessä tilaisuudessa nouseviin teemoihin tarkemmin. 

Lisätietoja tapahtumasta ja Rovaniemen matkailun uusi aika hankkeesta: 

Katariina Lehtonen, Projektipäällikkö

Business Rovaniemi / Elinkeino- ja yrityspalvelut, Rovaniemen kaupunki

+358 40 525 9346
katariina.lehtonen@rovaniemi.fi

https://businessrovaniemi.fi/fi/Palvelut-yrityksille/Kehittamishankkeet/Rovaniemen-matkailun-uusi-aika

Jaa sivu