Matkailijoiden revontuli-iltoihin rakennettu elokuvateatteri on nyt korona-ajan tapaamisrajoituksiin taipuva Kuru Lounge

Julkaistu 26.10.2020 16:13

Rovaniemen yrittäjillä riittää luovuutta haastavassa tilanteessa. Kun revontulien valokuvausretkiin erikoistunut Beyond Arctic avasi viime vuoden talvimatkailusesongille oman revontuliteatterin Rovaniemen keskustaan, ei koronan tuomia haasteita voinut ennustaa. Aurora-bisnes kukoisti ja matkailijat halusivat oppia yhä enemmän maagisista taivaantulista ja niiden kuvaamisesta. Tällaiset revontuli-illat olivat hyvin kysyttyjä.

Kuru Lounge.JPG
Viinitasting Kuru Loungessa. Kouluttaja on livenä viinitilalla Espanjassa.

Beyond Arcticin yrittäjät Juho Uutela, Annika Uurtamo ja Juho Uurtamo eivät jääneet tilannetta surkuttelemaan, vaan loivat teatterilleen kokonaan uuden identiteetin. Tilasta on nyt tullut omaan käyttöön vuokrattava elokuvateatteri- ja pelitila. Privaatisti ja turvallisesti pääsee kokemaan teatteritasoisen elämyksen mukavien sohvien uumenista - omalla porukalla ja snäksien kera nautittuna. TIlaan sopii 6-10 henkilöä.

Suosituimpia privaattitilaisuuksiamme ovat olleet kaveriporukkojen leffaillat sekä erityisesti lasten syntymäpäivät, joita meillä on ollut nyt joka viikko. Lapset voivat pelata täällä Playstationia ja katsoa yhdessä jonkun elokuvan. Suosittu juttu on ollut Loungen oma popcorn-kone, sanoo Juho Uutela.

Yrityspalvelut, jotka vastaavat korona-ajan vaatimuksiin

Yrityksille Kuru Lounge pystyy tarjoamaan etäaikaamme sopivan, modernin ja rennon tavan järjestää tapaamisia, kokouksia, koulutuksia ja webinaareja. Lounge muotoutuu korkealuokkaisen varustuksensa ansiosta nopeasti myös livestriimaus- ja webinaaristudioksi tai kokoustilaksi tarpeesta riippuen.

Voidaan olla pienellä porukalla tilassa, jossa mukavuus on viety toiselle asteelle niin sohvien kuin tekniikankin suhteen. Hyvä esimerkki on viinitasting, joka järjestettiin Kuru Loungessa hiljattain rovaniemeläisille baarimestareille. Viinikouluttaja oli paikalla Espanjassa eli koulutusta seurattiin Rovaniemellä suorana livenä paikalliselta viinitilalta, Uutela kertoo. 

Kuru 2.JPG

Yhteistyötä Kuru Lounge tekee naapuriravintoloiden, Hostel Cafe Kodin ja Restaurant Nabon kanssa, josta voi halutessaan tilata kaikki tarjoilut. Yhdessä yritykset ovat luoneet myös “Täydellisen treffi-illan”.

Se alkaa kahdenkeskisellä leffaillalla herkkuineen ja päättyy Kodin katolle privaattiin palju- ja saunailtaan Rovaniemen kattojen yläpuolelle.

Elämykset löytyvät läheltä - matkalle ei tarvitse lähteä kotikaupunkia kauemmaksi. 

Lue lisää: kurulounge.fi

Jaa sivu