Miss Rovaniemi 2020 on Saika Hasnat

Julkaistu 27.10.2020 13:02

Rovaniemellä on kruunattu kaupungin oma missi paikallisen Mallitoimisto Matinén johdolla jo vuodesta 2008 lähtien. Miss Rovaniemi -kisa ei kuitenkaan ole perinteinen kauneuskilpailu vaan sen viesti on aivan toinen. Se haluaa muistuttaa, että malli- ja pr-tehtävissä voi työskennellä hyvin monen kokoisia, ikäisiä ja näköisiä ihmisiä.

MissRovaniemi (24).jpg
True Beauty Gaalassa Miss Rovaniemi Saika Hasnatin kruunajaisia juhlittiin kasvomaskein ja turvavälein.

- Miss Rovaniemi -mallikatselmuksen kriteereinä eivät ole pituus, paino, mitat tai syntymävuosi. Miss tarkoittaa tässä tapauksessa ainoastaan sitä, että ehdokkaat ovat nuoria naisia ja joku heistä saa tiaran hiuksilleen, kertoo Arctic Cherry eli Kate Suopajärvi, joka on tuottanut Miss Rovaniemi-tapahtumaa nyt neljä vuotta.

Kate Suopajärven oma motto on “Monimuotoisen kauneuden puolesta”, joka on punainen lanka kaikessa hänen omassakin esiintymisessään ja yrityksessään.

- Etsimme Rovaniemelle henkilöä, jolla on valmiuksia toimia pr-tehtävissä. Hän on oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen, edustava ja esiintymistaitoinen. Hänen tulee viihtyä yleisön ja kameran edessä ja omata positiivinen asenne elämään. Hänen tulee olla luotettava. Tätä kaikkea on vuoden 2020 Miss Rovaniemi Saika Hasnat, Suopajärvi sanoo.

Rovaniemen monikulttuurisuutta ja suvaitsevaa ilmapiiriä esille tuova Saika sai puolelleen kaikki tuomarit, sosiaalisen median sekä yleisön paikan päällä Arktikumissa järjestetyssä True Beauty Gaalassa.

- Saikan sydän on kultaa ja hän puhuu niin aidosti ja rohkeasti, että menee kylmät väreet. Yksi meistä tuomareista jopa sanoi, että tästä naisesta tulee jonain päivänä presidentti. Saika erottui kovatasoisesta joukosta, vaikka kruunuista taisteltiin viimeiseen asti, tuomaristo kuvailee.

SAIKA HASNAT.jpg
Rovaniemen uusi PR-kasvo Saika Hasnat. KUVA: Netta Karjalainen

Miss Rovaniemi 2020 -tuomaristoon kuuluivat tuomariston puheenjohtaja Riitta Kemppainen-Koivisto, Mallitoimisto Matinén johtaja Sonja Karhulahti, Simerockin Sime Yliaska, somevaikuttaja Vepu Hyväri, vaatesuunnittelija Mariela Pokka sekä sosiaalisen median äänestäjät ja True Beauty Gaalan yleisö.

Miss Rovaniemi on freelancerina vapaasti tilattavissa työkeikoille. Yhtenä palkintonaan hänellä on missivuotensa ajan käytettävissään Mallitoimisto Matinén mentorointi, jonka tarkoitus on edistää hänen valmiuksiaan työskennellä haluamansa alan tehtävissä.

- Ohjaamme häntä itse etsimään töitä juuri Rovaniemen matkailun, muodin ja kaupan alan parista.

Lue lisää: arcticcherrykate/


truebeauty-13.jpg

Jaa sivu