Rovaniemeläinen ohjelmistotalo Sohova laajentaa edelleen ostamalla digitoimisto Agenda Helsinki Oy:n

Julkaistu 3.1.2022 12:04

Rovaniemeläinen ohjelmistotalo Sohova Oy jatkaa kasvuaan ostamalla helsinkiläisen digitoimiston Agenda Helsinki Oy:n. Yrityskaupan myötä Agenda Helsinki Oy:stä tulee alkuun rovaniemeläisyhtiön tytäryhtiö, mutta toiminnot on tarkoitus fuusioida nopeasti jo kuluvan kevään aikana.

sohovan_toimisto2.png
Sohovan Rovaniemen toimipiste on muuttanut Marttiinin taloon. Vuonna 1940 valmistunut pyöreäkaarinen, vaalea kivirakennus edustaa funktionalistista rakennussuuntaa.

Yritysjärjestelyn jälkeen Sohovalla on töissä 25 ohjelmistokehityksen, suunnittelun, myynnin ja markkinoinnin ammattilaista kolmella paikkakunnalla: Rovaniemellä, Kajaanissa ja Helsingissä. Yhtiön liikevaihto on ollut yli 300 prosentin kasvuvauhdissa kasvaneen kysynnän sekä keväällä 2021 ostetun Focus Flow Oy:n liiketoiminnan kautta.

”Tämä jo toinen vuoden sisään tehty yrityskauppa pitää meidät voimakkaan kasvun polulla myös tulevaisuudessa. Se antaa meille mahdollisuuden palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja korostaa entisestään asemaamme valtakunnallisena markkinoinnin ja digipalveluiden kokonaisvaltaisena ratkaisutoimittajana”, kertoo Sohovan perustaja ja toimitusjohtaja Jari Kunnari.

Agenda Helsinki Oy on digiratkaisuihin erikoistunut yhtiö, jonka erikoisosaamisalueisiin kuuluvat erityisesti maailman suosituimpiin julkaisujärjestelmiin kuuluvan WordPressin ja WooCommercen toteutukset. Agenda Helsingillä on pitkät perinteet myös monipuolisten suunnittelupalveluiden tuottamisessa.

”Agendan ytimessä on ollut alusta asti vahva designajattelu. Sohovalla puolestaan on valmiiksi loistava markkinointitiimi, jonka kanssa on hienoa päästä yhdessä kehittämään palveluita.” toteaa Agenda Helsinki Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Anssi Kokkonen.

Yrityskaupan myötä Sohova saa vahvemman valtakunnallisen jalansijan markkinoilla, jossa asiakaspalvelu, osaaminen ja kustannukset ovat merkittävässä roolissa.

”Meillä on tulevaisuudessa parempi kyky vastata asiakkaiden tarpeisiin sekä valtakunnallisesti että paikallisesti. Tämä koskee molempia meille tärkeitä markkina-alueita eli Lappia ja pääkaupunkiseutua” pohtii Jari Kunnari.

Agenda Helsinki Oy:n pitkä kokemus, ammattitaito ja palvelut osaksi palveluvalikoimaa

Yrityskauppa oli Agenda Helsingille luonteva seuraava askel. Yhtiön johto tunsi entuudestaan Sohovan ydintiimiä.

“Keskinäinen luottamus oli valmiiksi vahva. Samantyyppinen osaaminen on helppo yhteensovittaa, ja isompi tiimi tarjoaa selkeitä etuja.”, kertoo Sohovan luovaksi johtajaksi siirtyvä Anssi Kokkonen.

Yrityskaupan myötä Agenda Helsinki Oy:n omistajat tulevat samalla osakkaiksi Sohovaan.

“Sohova syntyi ajatuksesta perustaa yritys, joka tarjoaa työntekijöille työpaikan kotiseudullaan ja samalla tarjoaa huippulaadukkaita digitaalisia palveluita valtakunnallisesti. Toimintamme perustuu selkään ja joustavaan yrityskulttuuriin, ei turhaan byrokratiaan eikä pikavoittojen tavoitteluun. Luottamus ja arvostus työntekijöitämme kohtaan ovat olleet menestyksemme ydin. Näiden periaatteiden ohjaamana olemme on lyhyessä ajassa kasvanut yhden hengen yrityksestä yli 20 ohjelmisto- ja markkinointialan asiantuntijan yhteisöksi”, toteaa yhtiön toimitusjohtajana ja pääomistajana jatkava Jari Kunnari.

SOHOVA on osa rovaniemeläistä Likiliike-verkostoa ja yrityksen palveluihin kuuluvat erilaiset verkkosivustot, verkkokaupat, mobiilisovellukset sekä kaikki markkinointiviestinnän palvelut. Yrityksen verkkosivut löytyvät osoitteesta www.sohova.fi

Lue lisää Agenda Helsingistä: https://agendahelsinki.fi/

Lisätietoja:

Jari Kunnari, jari.kunnari@sohova.fi puh. 040 558 3663
Anssi Kokkonen, anssi.kokkonen@sohova.fi puh. 040 715 3238

sohovan_logo_fb1.png

Jaa sivu