Rovaniemen kaupunki on koonnut kaikki yrityksille suunnatut palvelut yhteiselle verkkosivustolle - Yrittäjät ennennäkemättömän tiiviisti mukana kehitystyössä

Julkaistu 18.9.2020 8:12

Rovaniemen kaupunki ja Business Rovaniemi ovat kuunnelleet yrittäjiä ja tehneet elinvoimapalveluihin liittyviä uudistuksia ennennäkemättömän tiiviissä yhteistyössä paikallisten yrittäjäjärjestöjen kanssa. Organisaatiouudistuksen jatkoksi kaupunki on nyt toteuttanut elinkeinoelämälle suunnatun verkkopalvelu-uudistuksen, joka konkretisoi yhden luukun palveluperiaatteen. Valtakunnallisestikin edistyksellinen, kaikki elinvoimapalvelut kattava kunnallinen verkkosivusto on avattu tällä viikolla.

kuvakaappaus 22.jpg
Business Rovaniemi loi yhden luukun palveluperiaatteen mukaisen nettisivuston.

- Nyt avatut verkkopalvelut ovat osoitus aidosta yrittäjäyhteistyöstä. Olemme onnistuneet integroimaan kaikki elinvoimaan liittyvät palvelut sähköiseen muotoon sujuvaa asiointia ja palvelevaa elinvoimatyötä varten. Valtakunnallisestikin olemme edelläkävijöitä, sillä tämän laajuinen kunnallinen, digitaalinen verkkopalvelukokonaisuus on harvinainen, toteaa toimialajohtaja Jukka Kujala ja jatkaa:

- Sivuilta löytyvät nyt kaikki yrittäjien tarvitsemat julkiset palvelut aina kaavoituksesta työvoimapalveluihin ja innovaatio-,investointi- ja tilapalveluihin asti.

Yritysasiakkaille helppoa asiointia

Myös Rovaniemen Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Johanna Niemelä on tyytyväinen sujuvaan yhteistyöhön Business Rovaniemen kanssa.

- Tämä on erinomainen osoitus siitä, mihin kykenemme säännöllisellä ja läheisellä vuorovaikutuksella yhdessä yrittäjien ja kaupungin kanssa. Kaupungin julkisten palveluiden saatavuus ja niiden sujuva hyödyntäminen jalostuivat verkkouudistuksessa aivan uudelle tasolle. Yhteistyö Business Rovaniemen kanssa on ollut todella mutkatonta, kiittää Niemelä.

Business Rovaniemen verkkopalvelu-uudistuksessa käyttöliittymäsuunnittelusta ja sisällöntuotannosta on vastannut Business Rovaniemen Taina Torvela vuorovaikutuksessa yrittäjien kanssa. Koko uudistuksen kattoajatuksena on ollut kaupungin brändilupauksen mukaisen asiakaskokemuksen luominen verkkopalveluympäristöön.

Sivuston visuaalisesta toteutuksesta on vastannut paikallisesta mainostoimisto Seven-1:sta muotoilija Edward Steward, kuvauksista Mainostoimisto Focus Flow Oy AD Janne Pallari sekä teknisestä toteutuksesta Tietotalo Oy.

TUTUSTU SIVUIHIN TÄSTÄ LINKISTÄ

Lisätietoja:
Rovaniemen kaupunki toimialajohtaja Jukka Kujala, 040 640 2718
Rovaniemen Yrittäjien puheenjohtaja Johanna Niemelä, 040 758 5456

PÄÄSLIDER 2 YRITTÄJÄYHEISTYÖHÖN NOSTETTA.jpg
Yrittäjäyhteistyöllä luodaan nostetta kaupungin elinvoimaan.

Jaa sivu