Rovaniemen toiseksi suurin kauppa Minimani on avattu

Julkaistu 9.9.2020 14:46

Minimani on avannut suurmyymälänsä Rovaniemen Lampelassa. Minimani toi kaupunkiin uuden ajan hypermarketin, joka on monella tapaa ensimmäinen laatuaan koko Lapissa.

minimania-768x512.jpg

Minimanissa bonusjärjestelmää tai etukortteja ei ole, ruoan kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia ja myymälän yli 100 000:n merkkituotteen valikoima on Suomen suurin. Erityisesti  27 metriä pitkä palvelutiski tuoreine kaloineen, kotiruokineen sekä paikan päällä valmistettavine sushi- ja kebab-annoksineen muuttaa koko rovaniemeläistä ruoka- ja ostoskulttuuria.   

Minimani Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Heikki Tynjälä haluaa nostaa valttikortiksi edullisen hintatason ohella ketjun omat hankintakanavat.

”Ostamme tavarat pääosin suoraan tavarantoimittajilta ilman välikäsiä eikä meillä ole lainkaan keskusvarastoa. Kaupan muista toimijoista poikkeava, tehokas logistiikka takaa edullisen hintatason. Omien hankintakanaviemme ansiosta asiakkaamme löytävät perusvalikoimien lisäksi hyvin erilaisia ja mielenkiintoisia tuotteita. Otamme myös mielellämme vastaan asiakkaiden palautteita ja voimme toteuttaa useimmat tuotetoiveet”, kertoo Tynjälä.

Energiatehokasta rakentamista 

Uuden ajan ruokakaupan Rovaniemen Minimanista tekee myös energiatehokas rakentaminen ja moderni teknologia. Minimanin kylmäjärjestelmät on toteutettu uudella tekniikalla, jossa on päästy kokonaan eroon vanhoista ilmakehälle haitallisista kylmäaineista. Lämmitysjärjestelmässä on integroitu uudella tavalla yhteen kylmälaitteiden hukkalämpö, maalämpö ja ilmanvaihdon lämmön talteenotto. 

Järjestelmä on yli 30 prosenttia energiatehokkaampi perinteisiin ratkaisuihin verrattuna ja samalla saadaan tarvittaessa erittäin tehokas tilojen jäähdytys lämmityskauden ulkopuolella, Tynjälä sanoo. 

Minimanissa on panostettu sujuvaan asiointiin. Kaupassa on väljät käytävät, joilla on helppo ja korona-aikana turvallinen liikkua. Myymälässä on selkeä pohjaratkaisu helpottamassa asiointia ja tuotteiden löytymistä. Rakennuksessa on kolme sisäänkäyntiä ja molemmilla puolilla rakennusta laajat parkkialueet, jotta parkkipaikka löytyy aina läheltä ovea.

 

MINIMANI-KETJU

  • Perheyritys, itsenäinen vähittäiskauppaketju.
  • Liikevaihto vuonna 2019 oli 117 miljoonaa euroa.
  • Kuuluu liikevaihdolla mitattuna Suomen 500 suurimman yrityksen joukkoon.
  • Vakituisia työntekijöitä noin 400.
  • Hypermarketit sijaitsevat Jyväskylässä, Kokkolassa, Lempäälässä, Seinäjoella, Vaasassa ja nyt myös Rovaniemellä. 
  • Kattava päivittäistavaravalikoima, laaja valikoima kotimaisia ja kansainvälisiä merkkituotteita syömiseen, kosmetiikkaan, pukeutumiseen, remontoimiseen, asumiseen ja vapaa-aikaan.
    www.minimani.fi

 

LISÄTIEDOT:
Toimitusjohtaja Heikki Tynjälä, puh. 0400 237 282
Rovaniemen Minimanijohtaja Harri Kalla, puh. 0400 282 732 

mini4-450x338.jpg

Jaa sivu