Ajankohtaiset uutiset

Taiga LKV on vuoden 2023 Likiliike

Julkaistu 28.8.2023 10:12

Likiliike Rovaniemi ry on jakanut tunnustuksia jäsenyrityksilleen, joiden toiminta on palkintoraadin ja rovaniemeläisten mukaan tuonut esimerkillisen hyvin esiin Likiliikkeen arvoja vuonna 2023. Palkitut yritykset ovat ylläpitäneet lähipalveluita, paikallista erikoisosaamista sekä vuoropuhelua rovaniemeläisten kanssa.

Vuoden 2023 Likiliike palkitut_ kuva Kipinä.jpg
Palkittujen kuva Valokuvaamo Kipinä / Antti Pakkanen

Pääpalkinnon eli Vuoden Likiliike -kunniakirjan sai Taiga LKV, joka on Likiliike Rovaniemen hallituksen mukaan vuoden ansioitunein Likiliike Rovaniemen jäsenyritys.

- Yrittäjä lähti rohkeasti uuden kynnykselle ja ryhtyi itsenäiseksi, ketjuriippumattomaksi kiinteistövälitysliikkeeksi kilpailulle alalle ja haastavaan taloustilanteeseen. Yrityksen nimi Taiga on kunnianosoitus pohjoiselle, jossa tehdään asiat omalla tavalla. Taigan
tarina on erittäin inspiroiva ja rohkaisee yrittäjyydestä haaveilevia, Likiliike Rovaniemi ry:n puheenjohtaja Sari Poikajärvi-Mustonen kertoo.

Vuoden someviestijä -kunniakirjan sai Kesätekemisen keskus Roiske. Palkinnon perusteluna oli, että yrityksen someviestintä on näkyvää, paikallisuutta korostavaa ja persoonallista.

- Kesätekemisen keskus Roiskeen someviestintä on laadukasta ja monipuolista. Julkaisuissa näkyy, että palvelut ovat suunnattuja kaikenikäisille, että Rovaniemeltä löytyy runsaasti tekemistä jokirannasta ja että Roiske kuuluu meihin aidosti paikallisiin yrityksiin. Yritys merkitsee Likiliike Rovaniemen somejulkaisuihinsa ja käyttää Likiliikkeeseen viittaavia avainsanoja.

Vuoden aktiivisin -kunniakirjan Likiliike Rovaniemi myönsi Rovaniemen eläinklinikalle, joka on Likiliike-arvojen mukaan kehittänyt palveluitaan asiakaslähtöisesti.

- Rovaniemen eläinklinikka on aktiivisesti kehittänyt toimintaansa ja omistautuu paikallisten lemmikkien hyvinvoinnille. Klinikka on tiedottanut palveluistaan erinomaisesti, laajentanut tarjontaansa entistä monipuolisemmaksi ja on avoinna myös sunnuntaisin.

Likiliike Rovaniemen Vuoden tulokas -kunniakirjan sai Arctic ROI Rent Oy, joka on liittynyt jäseneksi vuonna 2023 tavoitteenaan erottua paikallisena yrityksenä.

- Arctic ROI Rent liittyi Likiliike Rovaniemen jäseneksi tarkoituksenaan korostaa paikallisuutta ja pärjätä isommille tekijöille laadukkaalla asiakaspalvelulla. Yrityksen- tavoitteena on laajentua ja saada nimeä Rovaniemellä paikallisena toimijana vuokraus-, muutto ja kuljetuspalveluiden alalla.

Lisäksi rovaniemeläiset ovat saaneet äänestää mielestään onnistuneinta Likiliikettä, joka olisi vetovoimainen, mukavan rovaniemeläinen ja elävä paikallisyritys. Äänestyksen voitti Rovaniemen eläinklinikka.

- Äänestäjät kiittivät Rovaniemen eläinklinikkaa aidosti lämpimästä asiakaspalvelusta, henkilökunnan osaamisesta, lemmikkien hyvästä kohtelusta ja viihtyisistä tiloista. He kertoivat myös arvostavansa eläinklinikan laadukkaita someviestinnän sisältöjä.

Likiliike Rovaniemen kunniakirjojen palkintoraatina on ollut hallitus, johon kuuluvat Sari Poikajärvi-Mustonen, Paula Kormano, Arttu Saastamoinen, Mika Lehtiharju ja Kati Kuha. Vuoden onnistuneinta Likiliikettä on voinut äänestää Likiliike Rovaniemen sosiaalisen
median kautta.

Likiliike lyhyesti


● Perustettu v. 2015. Perustajina olivat Rovaniemen Yrittäjät ry, Rovaniemen Yrittäjänaiset ry sekä Rovaniemen Kehitys Oy.
● Konseptisuunnittelu ja brändimuotoilu Mainostoimisto Ajatus Oy:n käsialaa: konseptisuunnittelu Taina Torvela, copy Stina Varkkola ja graafinen suunnittelu Noora Kallio.
● Vuonna 2022 järjestäytynyt itsenäiseksi yhdistykseksi, Likiliike ry:ksi, joka on kattojärjestö Likiliike Rovaniemi ry:lle ja Likiliike Sodankylä ry:lle.
● Likiliike Rovaniemellä on lähes 200 jäsentä, jäsenet ovat paikallisia yrityksiä ja toimijoita.
● Yhdistyksen tavoitteena on ylläpitää elinvoimaa, edistää paikallista kaupankäyntiä sekä rikastuttaa yhteisöä ja hyvinvointia kotipaikkakunnallaan.


Mikä on Likiliike Rovaniemi ry?

Likiliike Rovaniemi on paikallisyritysten ja -toimijoiden yhdistys, jonka tavoitteena on ylläpitää elinvoimaa, edistää paikallista kaupankäyntiä sekä rikastuttaa yhteisöä ja hyvinvointia kotipaikkakunnallaan.

Likiliike Rovaniemeen pääsee jäseneksi hakemuksesta, kun yrityksestä on yli 50 % paikallisessa omistuksessa ja sen päätoimipaikka on Rovaniemellä. Lisäksi yrityksen täytyy olla merkitty ennakkoperintä- ja kaupparekisteriin sekä hoitanut kaikki viranomaisvelvoitteet.

Likiliike on perustettu vuonna 2015 Rovaniemen Yrittäjät ry:n alajaostoksi. Perustajina olivat Rovaniemen Yrittäjät ry, Rovaniemen Yrittäjänaiset ry sekä Rovaniemen Kehitys Oy.

Likiliikkeen konseptisuunnittelu ja brändimuotoilu on Mainostoimisto Ajatus Oy:n käsialaa: konseptisuunnittelu Taina Torvela, copy Stina Varkkola ja graafinen suunnittelu Noora Kallio. Sittemmin Likiliike on laajentunut Sodankylään ja järjestäytynyt itsenäiseksi yhdistykseksi, joka toimii kattojärjestönä Likiliike Rovaniemi ry:lle ja Likiliike Sodankylä ry:lle.

Vuonna 2023 Likiliike Rovaniemi ry:n jäseninä on lähes 200 paikallisyritystä monilta toimialoilta. Yhdistyksellä on myös yrityskummeja Väärtejä, joita ovat Napapiirin Energia ja Vesi sekä Wetteri.

Likiliikkeen jäsenillä on Likiliike-sertifikaatti, joka antaa yritykselle näkyvän tunnustuksen paikallisuudestaan. Jäsenellä on myös oikeus käyttää Likiliike-tavaramerkkiä markkinoinnissaan.

Likiliike tekee yhteismarkkinointia, järjestää tapahtumia yrittäjille ja kaupunkilaisille sekä hallinnoi Likiliike-lahjakortteja, jotka käyvät maksuvälineenä Likiliike-yrityksiin. Yhdistyksellä on myös LikiAkatemia, joka on järjestänyt koulutuksia Likiliike-yrityksille.

Likiliike Rovaniemen toimintaa koordinoi hallitus, johon kuuluvat Sari Poikajärvi-Mustonen (puheenjohtaja), Paula Kormano (varapuheenjohtaja), Mika Lehtiharju, Kati Kuha ja Arttu Saastamoinen.

Jaa sivu